Prie kalakuto pridedame mūsų per daugelį metų išpuoselėtą šventinio kalakuto receptą.
Visas kalakutas, užšaldytas.
Kaip atlaidinti užšaldytą kalakutą:
Norint atšildyti jau sušaldytą kalakutą, rekomenduojame jį maždaug porai parų padėti į šaldytuvą ar kitą patalpą, kur temperatūra yra vos keliais laipsniais aukščiau nulio. Tokiomis sąlygomis atlaidintas kalakutas kalakutas nepraras skysčių ir išlaikys puikias skonines savybes.
Užauginta: Be antibiotikų, Baltuonių kalakutų ūkyje, Kalniškių kaimas, Kretingos rajonas.
Laikymo sąlygos: -18 °C, atitirpinus pakartotinai neužšaldyti. Prieš vartojant būtina termiškai apdoroti.
Sudedamosios dalys: 99 % KALAKUTO SKERDENĖLĖ, 0.8% MARINATAS (AUGALINIAI RIEBALAI IŠ DALIES HIDRINTI (RAPSŲ SĖKLŲ), SAULĖGRĄŽŲ ALIEJUS, DRUSKA, LAUKINIS ČESNAKAS, CUKROZĖ, PRIESKONINĖS ŽOLELĖS: PETRAŽOLĖS, ČIOBRELIAI, MAIRŪNAS; SVOGŪNAI, PRIESKONIŲ EKSTRAKTAS).